perjantai 7. toukokuuta 2010

Islamin ja rajattoman maahanmuuton vaarojen edessä muistakaa: LAHDEN HISTORIALLISEN MUSEON SEINÄSSÄ ON MALLI JÄLKIPOLVILLE MITEN PITÄÄ TOIMIA

Eurooppapäivänä 7.5.2010 muistakaamme

LAHDEN HISTORIALLISEN MUSEON SEINÄSSÄ ON MALLI JÄLKIPOLVILLE MITEN PITÄÄ TOIMIA KUN AJAT ON VAIKEAT


ÄLKÄÄ ALISTUKO NS. "LAILLISEEN ESIVALTAAN" KUTEN EIVÄT TEHNEET LAILLISUUSMIEHET STÅHLBERG, SVINHUFVUD, BELLMAN

Kuten tiedätte näistä 2:sta tuli itsenäisen Suomen presidenttejä

Näin ollen laillisen esivallan noudattamatta jättäminen ei pidä olla sokeaa kuten se ei ollut tsaari-Ryssän aikaankaan. Syntyi jääkäriliike, mikä oli myös salaliitoksi katsottavaa toimintaa siinä kuin Bobrikoffin ampuminen.
-------------------
Julkisia kysymyksiä Isä Mitrolle, ortodoksisen, evankelisluterilaisen ( Jukka Paarma ja kumppanit) ja katolisen kirkkomme edustajille

Sopii ihmetellä miksi kirkko ja sen edustajat eivät halua jumalanpilkkalakia ja kansankiihotuslakia kumottavaksi ja niiden islamisteja suosivaa tulkintaa kritiikin kohteeksi?

Olen ihmetellyt kirkon vaikenemista arvostaen kuitenkin Jeesuksen sanomaa armosta ja anteeksiannosta, sekä lähimmäisten arvostamisesta. Kirkko on kuitenkin suosinut islamisteja eikä julkisesti ole ottanut kantaa jumalanpilkka- ja kansankiihotus eli Jeesustuomiooni http://hakaristi-ja-tervehdys.blogspot.com/ Sopii ihmetellä miksi ei?

Seppo Lehto
Islam- ja maahanmuuttokriitikko

Silvottu tynkä-Suomi: Miehitetyt alueet takaisin terveisin
http://tartonrauha.blogspot.com
---------------
-----------------------------------------------------------------

http://eurooppapaiva.blogspot.com/


----------------------