sunnuntai 8. toukokuuta 2022

Eurooppapäivän voitto: Suomi Naton jäseneksi. Imperialistisen sotarikoksia tehtailevan miehittäjä-Ryssän naapurina paras sijoitus on tehokkaisiin aseisiin ja Nato-jäsenyys. Https://Nato-jasenyys.blogspot.com

9th May Moscow Russian tanks away from Ukraine


Moskovan oblastin eli imperialistisen Ryssälän valheet tiedetään. Turha pitää ko mitään disinfosontaluukkuja Suomeen päin auki. Samaa mv-disinfoa RT:kin. 



Jos vaihtoehtoina on sota tai antautuminen Ryssän edessä, niin tiedämme, että ase pitää olla huollettu ja valmiina käyttöön, sekä liittolaissuhteet kunnossa. Ryssähän ei noudata edes kansainvälisiä sodankäynnin lakeja. 

Imperialistisen sotarikoksia tehtailevan miehittäjä-Ryssän naapurina paras sijoitus on tehokkaisiin aseisiin ja Nato-jäsenyys. Https://Nato-jasenyys.blogspot.com

Miehittäjä, sotarikollinen Ryssä ei kysele sopimusten perään, hyökkäsi jopa samaa kieltä puhuvien kansanosien päälle Ukrainaa ensin Krimille 2014 ja Donetskiin, nyt jatkumona 24.2.2022 raatoja tullut yli 20 000, yli 5 miljoonaa sotapakolaisina muualla. yli 7 miljoonaa maan sisäistä pakolaista. Suuri osa Ukrainasta raunioina. Ei kannata leikkiä tyhmää sotarikollisen maan naapurina. Raiskaajan logiikkaa ymmärtää miehittäjä-Ryssää https://Puna-armeija.blogspot.com 

Olettaisi että Ukrainan tilanne tuorreeltaan kertoisi kuin epäluotettavasta naapurista on kyse. Ennaltaehkäisy parasta lääkitystä putinismiin. Ryssälän rosvot ryöstävät raiskaat lapsista alkaen ja postittelevat perheilleen ryöstösaalista Ukrainasta, Suurempi tavoite on Ukrainan maakaasu- ja öljykenttien ryöstäminen vastikkeetta alueryöstöjen kautta. 

Ukrainan energiavarannot päätymässä Ryssän hyödynnettäviksi 2022




Eurooppapäivän voitto: Suomi Naton jäseneksi vihdoin ja viimein, lähiaikoina on hakemus sisässä yhdessä Ruotsin kanssa. Loppuu se miehittäjä-Ryssän perseennuolu ja pokkurointi aluemiehittäjällemme. Kenties voimme edesauttaa Ryssälän romahtamista niin että miehitetyt alueemmekin palautuvat kansakuntamme osaksi yhteistyössä muiden vastaavista ongelmista kärsivien tahojen kanssa.

Huomioitava on tiedostaa että turha natsahtelu voidaan unohtaa kun puhutaan Ryssästä toimintakoodinsa on sama kuin Neuvosto-Ryssälän aikaan stalinismin gulageihin viety ukrainalaisia miehitetyiltä alueilta arviot jo yli 200 000 ja lapsia kaapattu perheiltään Ryssän sotarikollisten toimin:




















Tamperelainen historioitsija koronan kourissa jo pari päivää mutta Ryssälän valheliturgioita vastaan käydään vaikka arkunkansi olisi kiinni:

Tamperelainen eduskuntavaaliehdokas Lehto Seppo valmiina kynäilyn sijaan muuhunkin
https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com




Seppo Lehto historioitsija aluepalauttaja, ole sinäkin?
Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa kevään 2023 eduskuntavaaleissa.
----------------------
---------------------